Loader

Featured Image Featured Image Featured Image Featured Image Featured Image Featured Image
Izletište Međimurski dvori smješteno je u samom srcu Međimurske županije, u živopisnom mjestu Lopatinec, svega 6 km udaljenom od Čakovca. Poznato po jedinstvenom ambijentu, vrhunskoj gastronomskoj ponudi i srdačnom i profesionalnom osoblju.

U suglasju s bajkovitom prirodom koja ga okružuje, svojom ljepotom i čarima nameće se kao nezaobilazno mjesto posjeta dobrih znalaca vrhunskih gastronomskih užitaka, kao i turista koji posjećuju ove krajeve.
Doživite najljepše trenutke u predivnom ambijentu uz najljubaznije osoblje i delicije koje će Vas ostaviti bez daha!
REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO VEĆ DANAS

Sadržaj i ponuda

POGLEDAJTE OSTALI SADRŽAJ I PONUDU
U Međimurskim dvorima očekuje Vas bogata ponuda specijaliteta, baziranih na izvornim međimurskim recepturama, znalački pripremanih od posebno biranih namirnica. Jela koja će mnoge starije posjetitelje podsjetiti na najljepše trenutke djetinjstva, rađena baš kao što su ih radile bake i prabake, uz neodoljivi miris kruha i peciva, upravo izvađenih iz krušne peći… Osim izvornih, međimurskih jela, možete odabrati nešto iz ponude brojnih specijaliteta poput bijelih bubrega, žabljih krakova ili pak jela internacionalne kuhinje. Svakodnevno, po narudžbi pripremamo hobotnicu, teletinu, janjetinu i ostala jela ispod peke. U izdanju naših vrhunskih majstora kuhinje svako jelo postaje remek djelom.
POGLEDAJTE
JELOVNIK
Featured Image Featured Image Featured Image Featured Text Featured Text Featured Text

POGLEDAJTE OSTALE NOVOSTI