Featured Image Featured Image Featured Image Featured Image Featured Image Featured Image

Vjenčanje iz snova

vjencanja1

U jedinstvenom ambijentu Međimurskih dvora, okupanom zelenilom i cvijećem, poput male rajske oaze, vaše vjenčanje postat će nešto veličanstveno i neponovljivo.

Vaši očarani gosti još će dugo prepričavati svoje impresije, a vas ispunjavati ponosom i najljepšim sjećanjima, koja će vas pratiti cijelog života.

vjencanja2Međimurski dvori, redovito uvrštavani među najbolje hrvatske restorane, idealan su odabir za vjenčanja do 150 uzvanika.

 

Jela bazirana na tradicionalnim recepturama našeg kraja, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a za svadbene svećanosti imamo pripremljene posebne menije.

Ljubazna i profesionalna posluga, vrhunski specijaliteti te jedinstven, idiličan i autohtoni ambijent s brojnim sadržajima, impresionirat će Vaše goste svih dobnih skupina.

vjencanja3

Za manje svadbene svečanosti, do 50-tak gostiju, na raspolaganju Vam je i zasebna banketna sala.

Novitet u sklopu Međimurskih dvora je velika sala koja može primiti do 350 osoba…

Želite li vjenčanje ili doček gostiju organizirati u prirodi, dvorcu, na jezeru ili u krugu vlastitog doma, možemo Vam organizirati jedinstvenu Catering priču.

Da bi čarolija bila potpuna, našoj turističkoj agenciji Etno Art travel prepustite organizaciju Vašeg prvog bračnog putovanja…


Galerija fotografija s vjenčanja u Međimurskim dvorima