Catering Čakovec

Želite li u vlastitom domu, u prostorima tvrtke ili na nekom egzotičnom mjestu organizirati banket ili svečanost?

Više od deset godina, u sklopu Međimurskih dvora catering se razvija kao zaseban segment ponude, a iz godine u godinu potražnja za tim vidom usluge sve je veća. Praktičnost, dostupnost i cijena zasigurno tome najviše doprinose. Maštovite kreacije bajkovitih okusa i aroma, aranžirane i poslužene strašću našeg osoblja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Obiteljsko okupljanje u vlastitom domu
Sve su češća obiteljska okupljanja u vlastitim domovima, no da bi domaćini bili pošteđeni dugotrajnih i višednevnih priprema i brige oko pripreme jela i svega ostalog, catering je idealno rješenje.

Poslovna okupljanja i domjenci
Otvara li se novi poslovni prostor, slavi li se jubilej tvrtke ili pak se promoviraju novi produkti, pripremiti ćemo ponešto za sve ukuse, bez obzira radi li se o hladnom ili toplom buffetu, cocktail zalogajima (kanapeima) ili slasticama.

Vjenčanje iz snova na otvorenom
Čarolija vjenčanja može se održati gdje god zaželite: u dvorcu, na livadi, u šumi, u središtu grada ili pak na bilo kojem egzotičnom mjestu iz vaše mašte.
U suradnji s našim pouzdanim partnerima možemo postaviti ekskluzivne šatore, pagode, vrhunsku rasvjetu sa specijalnim “light & sound” programima, a uz sve to savjetovati ćemo vas i pružiti vam podršku prigodom planiranja i organizacije svih događanja.

Raspolažemo stručnim osobljem, te smo opremljeni za sve vrste cateringa, kako na području Međimurja, tako i šire.

O kakvoj god prigodi se radilo, naš team pripremiti će Vam potpuni gastronomski užitak.

Više o cjelokupnoj ponudi cateringa možete saznati na Facebook stranicama Catering Čakovec