Etno art Chef kreativna kuhinja

Otkrili smo česticu pomoću koje možemo putovati kroz vrijeme i prostor!
Mirisima začina, vodimo vas u novu avanturu do nepoznatih krajeva i zemalja, kroz različita vremenska razdoblja i kulture. Od okusa koji će vas podsjetiti na posebne trenutke životnih radosti do okusa koji će stvoriti neke nove nezaboravne trenutke druženja i zabave !!! Radionice, igraonice i škole kuhanja inovativan su turistički proizvod. Zabavan, kreativan i istraživački način druženja i zabave.
Etno Art Chef stvaraonica je novih kreacija okusa, čiji je proizvod: veselje, smijeh i radost. Mirisima začina, vodimo vas u novu avanturu do nepoznatih krajeva i zemalja, kroz različita vremenska razdoblja i kulture. Moderno uređeni prostor kuhinje, opremljen je sa svim uređajima i opremom koja je potrebna za zanimljivo, ugodno i kvalitetno druženje i kuhanje. Radionice, igraonice i škole kuhanja inovativan su turistički proizvod. Pozivamo vas da nam se pridružite na zanimljivim i korisnim predavanjima i radionicama.
Radionice kuhanja Etno Art Chef održavati će se u grupama, parovima ili individualno. U cijenu radionice uključeno je: sve potrebne namirnice, oprema i pribor, tiskani materijali s receptima, te radna pregača koja ostaje kao suvenir. Pod nadzorom profesionalnog kuhara ili somelijera, sudionici će pripremati kompletan meni (jelovnik od najmanje 3 slijeda s desertom). Radionice kuhanja predviđene su kao poludnevne, jednodnevne ili višednevne, s brojem polaznika od 2 do 15 osoba, što omogućava svakom polazniku aktivno sudjelovanje u cjelokupnom procesu pripreme i posluživanja jela.
Tematske radionice kuhanja:
 1. Z rajnglica međimurskih mamica
Posebna pažnja posvetit će se pripremi jela iz međimurske tradicionalne kuhinje a prema receptima naših mamica ( baka) : međimurska gibanica, pogača s sirom, trepa, krpice za zeljem, trganci sa sirom, orasima ili makom, kalapajsani kalamper, tenfanje. Važan aspekt tradicijskih kulinarskih radionica je kreativno izražavanje i edukativni sadržaji iz područja etno baštine o kulturi života i rada „naših starih“ te pozitivnog odnosa prema zdravoj prehrani.
 1. Tradicionalna blagdanska jela
 • Kulinarstvo Međimurja
 • Kulinarstvo Zagorja i središnje Hrvatske
 • Kulinarstvo Slavonije, Baranje i Srijema
 • Kulinarstvo planinske Hrvatske i Like
 • Kulinarstvo Istre
 • Kulinarstvo Dalmacije
 • Kulinarstvo hrvatskih narodnosti manjina koji žive u Hrvatskoj
 
 1. Iz kuharice Zrinskih
 2. Srednjovjekovne bakanalije
 3. Kuhanjem upoznajem sebe i svijet oko sebe
 4. Zdravlje, ljepota i prehrana:Prehrana u skladu s ritmom prirode
Trebate li savjet o prehrani, promjeni životnog stila ili prehrambenih navika zatražite savjet naših nutricionista ili Health Coach-a.
 1. Sport i prehrana
 2. Edukativne radionice kuhanja za buduće mame, studente,dječje kulinarske radionice…

Guštam, kušam, kuham i putujem…

Team building organizira se tako da omogući svima, od početnika do vještijeg kuhara, ravnopravno sudjelovanje u pripremi i posluživanju jela ali i prigodnom dekoriranju stola. Koristeći kuhinju kao mjesto zajedničkog druženja, učenja te stjecanja novih vještina, sudionici teambuildinga upoznat će prijatelje, kolege i sebe u svakodnevnom, ali i potpuno novom izazovu.

Kulinarski team building pomoć je grupi i individualcu kako bi prepoznali svoje vrline i mane svoje jače strane i slabosti, kako opustiti zategnute odnose među kolegama, otkrili nove strategije za poboljšanje produktivnosti i djelotvornosti.

Pridružite se našim degustacijama i prezentacijama hrane i vina uz odlično vođenje poznatih hrvatskih Chef-ova i somelijera, nutricionisa i mnogih zaljubljenika u kuhanje i kulinarstvo. Upoznajte mirise i okuse Hrvatske te raznih drugih zemalja i kultura kroz mirise i okuse hrane i vina !

Budite s nama na  vinskim i pivskim tečajevima koji će vas uvesti u zanimljiv svijet prepoznavanja i degustacije vina i piva.

Putujući Etno Art Chef kao tematski fakultativni izleti:

fakultativni program koji se izvodi u prirodi: uz rijeke Muru i Dravu u Regionalnom parku prirode i rezervatu biosfere Natura 2000, na livadama i gajevima ili na nekoj vašoj odabranoj lokaciji. „Seoski ručak na livadi“, “Žetveni ručak”, „Kolinjski ručak“, „Martinjski ručak“, „Međimurski svadbeni ručak“

Pokrenite se, navucite pregaču, zasučite rukave i u dobrom društvu skuhajte omiljena jela.

Prostor interpretacijske kuhinje Etno Art Chef, moguće je iznajmiti za potrebe snimanja i prezentacije prehrambenih proizvoda, proizvoda OPG-a, gastro i kuhinjske opreme za portale, časopise, novine kao i televizijske emisije.

 

 

Skinite letak OVDJE

Za sve rezervacije javite se na broj: 040 856 333
ili na mail: info@medjimurski-dvori.hr

Pratite Etno Art Chef i na Facebook stranici.